Hunde Træning

Hunde Træning

Jeg har ved siden af min Kennel,og mit normale arbejde,den fornøjelse at være uddannet Hundetræner igennem Spaniel klubben.


Hos mig træner man på hold hvor der maks er 6 deltager,jeg ligger vægt på at jeg har tid til at komme rundt til alle elever under træningen,og at man kan lave træningen mere individuel,sådan at der trænes på hundes tempo. 

 

Vi tilbyder følgende hold:

 

Hvalpemotivation:

Tanken med hvalpemotivation er at, give dig og din hvalp en god start på træningsaktiviteten.

fokus ligger på socialiseringen af- og kontakten til hvalpen.

Vores mål med hvalpe holdet er at få opbygget en god belønningsstruktur ved at præsentere forskellige former for belønning. Vi vil arbejde med forskellige øvelser der højner samarbejde/ kontakt mellem hvalp og fører.

Målet er at få lagt alle grundøvelserne på plads så man har et solidt fundament at starte videregående træning på.

Nogle af de ting der bliver arbejdet med, er kontakt øvelser, line føring, sit og blive, indkald og lidt apportering.

Vi bruger masser af godbidder og hvalpens legetøj i øvelserne. Træningen skal nemlig være en leg.

 

Unghunde hold/ Dressurtræning:

Ved træningen af unghunden bygger vi videre på den lærdom, den har erhvervet gennem sine første ni levemåneder, dels hvad opdrætteren har givet den, dels gennem din egen træning med hunden eller ved at have deltaget på hvalpeholdet.

 Færdighederne skal nu sidde bedre fast, og vi hjælper dig med at få hunden stabil i alle grundfærdigheder, kommandoer og brug af fløjte, dvs. sit, dæk på både kort og lang afstand, at gå line føring, fri ved fod, indkald og apportering. Disse øvelser indgår alle i Spanielklubbens dressurprøver 1 og 2, men er også nyttige for dig, der vil bruge hunden på jagt.

 

 

Fortsætterhold/ All-round træning/ Apportering:

Spaniels er grundlæggende jagthunde, men regionens all-round træning er også for dig, der først og fremmest gerne vil have en god familiehund.

All-round træningen hjælper dig til at omsætte jagthundens mange gode egenskaber til færdigheder, der gør jeres spaniel til et spændende og omgængeligt familiemedlem.

En hund som både kan have opgaver og pligter og samtidig være en trofast ven og ledsager. Men all-round træningen er naturligvis også velegnet for dig, der ønsker at bruge din hund på jagt, og derfor behøver hjælp og inspiration til at få styr på alt det grundlæggende, som en jagthund skal kunne.


Trænings tider og holdstart kan ses på Spanielklubben Region Sydjylland's Facebook side

 Link til siden her


 

Har du spørgsmål til træningen skal du bare kontakte Janina tlf. 30136120

 

Tilmelding skal ske til Janina på mail: Dream-of-silences@hotmail.com